kolmapäev, 23. september 2020

 *KURK JA ROHELINE SIBUL MARINAADIS*

KUIDAS TEGIN:
Iga purgi põhja lisasin
*2 musta terapipart
*2 vürtsi tera
*Küüslauk
*Sinepiseemned
*Loorber
Viilutasin kurgid ühte suuremasse kaussi,kuhu lisasin ka tükeldatud tilli ja rohelise sibula.
Segasin läbi ja panin purkidesse,igasse purki lisasin 1 teelusika täis õli.
MARINAAD:
*1L vett,
*2spl soola
*3-4spl.suhkrut,
*2spl. äädikat 30%
Äädika lisasin kõige lõpus
Marinaadi valasin purkidesse ja jätsin mähituna seisma kuni järgmise päevani.
Siis kuumutasin,sulgesin kaaned ja taas mähkisin purgid


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

  Lihtne kanašnitsel Võib teha kanakintsust kui ka fileest. Ise eelistan kanakintsu,kuna see jääb mahlasem. Kanakintsul eemaldasin kondid,va...