laupäev, 25. juuli 2020

JAHIMEHESALAT

1kg kapsast
1kg porgandit
1kg kurki
1kg paprikat
1kg sibulat
3kg tomatit
1 klaas suhkrut
100ml soola
250g õli
100ml äädikat 30%
Musta terapipart 10tk
Vürtsi pipart 10tk
Loorberit 5tk
Sinepiseemneid
3-4 tšillit seemnetega
Suure poti põhja valasin õli ja kõik ülejäänu kindlas järjekorras.esimene kiht porgand,siis kapsas,sibul,kurk,paprika ja tomat.
Ja nii kihiti potis ilma segamata seni kuni keema hakkab,siis kuumust vähendada.
Lisada kõik maitseained ja lasta seni podiseda kui kõik on parajalt pehmed.
Kuumalt purki ja kaaned sulgeda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

  Lihtne kanašnitsel Võib teha kanakintsust kui ka fileest. Ise eelistan kanakintsu,kuna see jääb mahlasem. Kanakintsul eemaldasin kondid,va...