kolmapäev, 23. september 2020

 KAPSAHAUTIS PORGANDI JA HAKKLIHAGA

Vaja läheb:
1 kapsapea,2-3 porgandit,sibul,600g hakkliha
Pane poti põhja törtsuke vett,tükelda kapsas,riivi porgandid ja pane potti vaiksele tulele podisema.Prae hakkliha ja sibul,maitsesta soola ja pipraga.Kui hakkliha valmis lisa kapsa ja porgandiga ühte potti.Lase podiseda seni,kuni kapsas on pehme.
Mina lisasin veel kapsa hautisele maitseks paar veiseliha puljongi kuubikut.Vajadusel lisa veel soola ja maitsesta tilliga
Tohutult hea on see hautis just porgandiga



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

  Lihtne kanašnitsel Võib teha kanakintsust kui ka fileest. Ise eelistan kanakintsu,kuna see jääb mahlasem. Kanakintsul eemaldasin kondid,va...