kolmapäev, 23. september 2020

 Punasesõstraželee

Vaja läheb:
Punaseid sõstraid
Suhkrut
Pese sõstrad (vartest pole puhastada vaja) pane potti ja keeda umbes 10-15 minutit, kuni marjad on pehmed.
Kalla saadud segu peenele sõelale ja lase nõrguda,mina aitasin veel lusikaga vajutades mahla välja pressida.
Pane saadud sõstramahl potti ning lisa sama kogus 1 kg mahla ja 1 kg suhkrut. Kuumuta segades, kuni suhkur on sulanud. Keeda seejärel 10-15 minutit keskmisel kuumusel,pidevalt segades.
Kalla tarretis steriliseeritud purkidesse ja sulge.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

  Lihtne kanašnitsel Võib teha kanakintsust kui ka fileest. Ise eelistan kanakintsu,kuna see jääb mahlasem. Kanakintsul eemaldasin kondid,va...