KURK JA REDIS MARINAADIS
Marinaad:
1Lvett
2 spl.soola
3-4 spl.suhkrut
2spl. 30% äädikat
Maitseained:
Viie pipra segu 6-8 tera
1-2 vürtsi tera
1 loorber
1 küüslauguküün
Till,petersell
1spl.õli
Viilutasin redised ja kurgid kaussi kus oli hea neid segamini segada enne purki panemist.Korralikult puhtaks pestud purgi põhja lisasin kõik maitseained.Samal ajal keetsin marinaadi valmis ja täitsin purgid redise ja kurgi salatiga.Enne marinaadi valamist purki lisasi 1spl.õli.
Siis kuum marinaad peale mähkisin teki sisse(ei sulgend kaani)
Järgmine päev kuumutasin ja sulgesin kaaned.
NB:Redis annan ilusat roosat värvi marinaadile.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar