kolmapäev, 23. september 2020

 TOMAT JA KURK MARINAADIS

Purgi põhja panin:
1 mustsõstra leht,tilli,peterselli,1-2 tšillit,1 loorber,küüslauk,4 musta terapipart,4 vürtsipipart,2 nelki,1tl äädikat 30% ja 1/3tl. sidrunihapet.
(Äädikas ja sidrunihape otse purki tomatite ja kurkide peale)
Marinaad:
1I vett
1spl.soola
3spl suhkurt
Valmis marinaad valada kuumalt peale ja purgid mähkida.
Mina jätsin kuni järgmise päevani seisma
Järgmine päev kuumutasin ja sulgesin kaaned


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

  Lihtne kanašnitsel Võib teha kanakintsust kui ka fileest. Ise eelistan kanakintsu,kuna see jääb mahlasem. Kanakintsul eemaldasin kondid,va...