KAPSARULL
Keetsin 1 kottikese riisi ,lisasin sellele umbes 500g hakkliha,1 sibul,1 riivitud suurem porgand,ohtralt tilli,sool,pipar,maitseks liha üldmaitseainet.
Noppisin kapsalt lehed ja lõikasin kõvad rootsuosad ära,Kapsalehed panin kuuma vette ja hoidsin seni kuni lehed pehmed.
Siis võtsin riisi-hakklihasegu ja panin kapsa lehele ,ning keerasin rulli.
Ladusin kõik kapsarullid pannile ja pannipõhja valasin veidi puljongit.
Ahjus olid umbes 1 tund ja enne ahjust välja võtmist valasin pannile veidi toidukoort ja lasin veel ahjus 5-10min.olla kuniks koor paksenes.
Tegin neid esimest korda ja välja kukkus tõesti väga head.
Mulle ka väga meeldivad kapsarullid .Peaks ka video tegema
VastaKustuta