laupäev, 1. veebruar 2020

KANA MARINAADIS

Mina kasutasin kanakintse,kõigepealt võtsin  välja kondid ja tegin tükid väiksemaks.Vasardasin tükid õhemaks ,maitsestasin soola ja broilerimaitseainega.
Enne pannile panekut paneerisin klopitud munas ja nisujahu+riivsaia segus.
Kui kõik praetud lasin jahtuda,seni keetsin marinaadi valmis.
Selleks läheb vaja:

1 l vett
2 porgandit
1-2 sibulat
10 tera musta pipart
5 tera vürtspipart
2 loorberilehte
2-3 sl 30%-list äädikat
2-3.5 sl soola
2-3 sl suhkurt



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

  Lihtne kanašnitsel Võib teha kanakintsust kui ka fileest. Ise eelistan kanakintsu,kuna see jääb mahlasem. Kanakintsul eemaldasin kondid,va...