kolmapäev, 1. juuli 2020

Kurgid magusas marinaadis


Iga purgi põhja lisasin 2 vürtsi,4 musta pipart,küüslauku,loorber,mustsõstralehti,tilli ja sinepiseemneid.
Marinaad:
1L vett,2spl.soola,3-4spl.suhkurt,2spl.äädikat
Kolmele purgile lisasin sidruniviile prooviks,mingis vene retseptis oli ja mõtlesin,et proovin ka siis nii teha.
Kui marinaad valmis valasin vaikselt purkidesse (ei kaanetanud)mähkisin rätiku sisse.Järgmine päev kuumutasin ja siis kaaned kinni,talve ootama 
Salat pildi keskel sai sama marinaadi ja maitseained,aga juurde lisasin veel sibulat ja porgandit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

  Lihtne kanašnitsel Võib teha kanakintsust kui ka fileest. Ise eelistan kanakintsu,kuna see jääb mahlasem. Kanakintsul eemaldasin kondid,va...